PRESENTACIÓ CANDIDATURA 2019

MAYTE SIGNES PRESENTA ALS 12 MEMBRES DE LA LLISTA DELS POPULARS GATA

  • L’acte va comptar amb vora 400 persones i es va reivindicar un poble per a totes i tots, independentment del que pensaren o sentiren.
  • La Candidata dels Populars va destacar la capacitat d’actuar d’un equip amb experiència i dedicació.

Divendres a les 20 hores la candidata i lideresa dels Populars de Gata va ser l’encarregada de presentar la llista amb la que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. Mayte els va nomenar un per un, posant en valor el que millor podia aportar cadascun al govern municipal.

En paraules de Mayte Signes, ”tenim un equip perfecte per posar Gata en acció, i treure-la de la paràlisi dels darrers 4 anys”. Temps que ella mateixa va qualificar de malgastat per l’orgull d’un equip de govern incapaç de negociar pressupostos, ni en el propi tripartit en el que va començar el govern.

L’acte de presentació va estar carregat d’il·lusió i de noves  propostes per posar en acció el poble de Gata a partir dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, persones, patrimoni, prosperitat i planeta. Un conjunt de 15 projectes enfocats a les necessitats del poble.

La candidata va deixar ben clar que el seu objectiu es “mirar cap al futur i arribar a acords de consens pels pròxims 20 anys” amb la finalitat de marcar una senda de prosperitat i seguretat pel poble que no es veja destruïda per futurs canvis de govern capritxosos.

Mayte va voler parlar d’economia i destacar que amb un milió més d’ingresos el primer any de govern del tripartit, front a l’ultim de la seua alcaldia, les inversions havien estat per baix i no s’havia avançat en cap aspecte pel poble. D’eixa inacció la conseqüència de la paràlisi del poble.

Scroll al inicio