El PP de Gata tanca la campanya amb un homenatge a tots els càrrecs de la història de l’agrupació local.

El PP de Gata tanca la campanya amb un homenatge a tots els càrrecs de la història de l’agrupació local.

· 2 Alcaldesses, 3 Alcaldes, 7 regidores i 20 regidors formen part de la història dels Populars Gata a l’Ajuntament des del 1979.

·  Mayte Signes i la seua candidatura, tanquen la Campanya amb una festa amb homenatge a tots el càrrecs del PP de Gata.

Aquests 15 dies de campanya, els Populars Gata han recorregut tot el poble presentant el seu programa per diferents barris i sectors del poble. En cada acte presentaven el programa electoral que té com base de treball l’Agenda de Desenvolupament Sostenible 2030 de l’ONU. L’agenda marca uns objectius a aconseguir i aquests objectius s’han adaptat en l’àmbit municipal.

El programa s’ha estructurat en 4 pilars de treball: Persones, Planeta, Prosperitat i Patrimoni. Cada pilar del projecte conté uns Objectius de Desenvolupament Sostenible a aconseguir i es marquen unes propostes per a dur-los a terme.

En cada acte, després de la presentació del programa, els assistents formulaven per escrit preguntes a la candidata Mayte Signes. Dubtes sobre l’estat actual i el futur de l’Ajuntament, qüestions i propostes a fer, han sigut el que han ajudat durant aquests dies per a completar el que serà la gestió del govern de Mayte Signes i el seu equip si aquest diumenge 26 de maig, aconsegueixen el recolzament del poble de Gata.

Demà divendres 24 finalitza la campanya i el PP de Gata ha preparat un homenatge als que han sigut Alcaldes i Alcaldesses, Regidors i Regidores durant aquests 40 anys de democràcia.

Juan Bta. Pons, E. Adolfo Mulet, Gabriel Feliu, Ana Maria Soler i Mayte Signes han sigut els primers edils de l’Ajuntament de Gata que junt amb diferents regidors i regidores han format part de les diferents corporacions des del 1979 fins al 2019.

Scroll al inicio