OPINIÓ MAYTE SIGNES

Artículo de opinión.

El dia 26 de maig va donar un clar manament a les urnes electorals de Gata, la candidatura que jo encapçale dels Populars Gata va obtenir la majoria de vots de les persones de Gata.

El poble va parlar de nou, i esta vegada ho va fer a favor dels Populars Gata i de la meua persona, ens volen al govern i a mi com a la seua Alcaldessa. Ho van fer amb més força, ens van fer guanyar a totes les meses electorals, vam augmentar en vots i hem pujat un regidor. Considere que Gata ha parlat ben alt i fort, i sap a qui apostava per a la l’Alcaldia, tot i que va faltar un poc de claredat, van faltar uns pocs vots per a una majoria absoluta.

Al llarg de tota la campanya política he defensat, i seguiré defensant sempre, que Gata necessita, ara més que mai, un govern de concentració i de consens de totes les forces polítiques amb representació al plenari, tots som polítics valents, amb les mires posades en el futur de Gata i no en la immediatesa de decisions.

Amb aquesta firme decisió i creença, estos dies he convocat diverses reunions a fi de poder aplegar a aun acord d’investidura i de govern estable per a Gata.

La resposta, per part de Compromís, no es va fer esperar gens, NO. Les matemàtiques es contradiuen amb la voluntad local, i ells fan valer les matemàtiques del 4+3 i no el que vol la gent. Tenien clar que l’Alcaldia anava a ser seua si o si.

El PSPV, encara que presa quasi de bestreta per part d’algun membre del grup, com es va ressenyar a la premsa a dos dies de les eleccions, es feia esperar diguent hem d’escoltar, eixe és el manament de l’assamblea local.

Als dos grups municipals se’ls va oferir parlar de projectes, programes i després de dedicacions, regidories, òrgans de govern a fi d’aconseguir un govern de TOTS i per a TOTS. A cap d’ells se’ls demanava res a canvi, ni el recolzament a l’investidura, tan sols han de respectar i fer valer els seus vots i els seus regidors, han de votar cadascú al seu candidat, respectant així el resultat electoral.

Tots dos van rebutjar de ple el poder tenir una segona reunió on sentar unes mínimes bases de negociació. Les matemàtiques primer…. I com ja van fer fa quatre anys, d’amagat com xicalla tramant malifetes, s’han reunit en diverses ocasions a fi de donar forma a un govern excluient, un govern on la força més votada a Gata no està i regalant, uns, els seus vots a canvi d’un pacte d’estabilitat de govern…. Estabilitat que per altra banda ja han demostrat al llarg de 4 anys que ni Compromís ni PSPV saben mantenir. Han fet reunions de repartiment: han repartit sillons, jornals, regidories i possibles medalletes…

 Em sap greu que hagen excusat davant de mi la seua decissió quan ja era una cosa feta i clara venent pactes a nivell autonòmic, venent pressions externes a Gata o directrius de partit…. A mi ja m’han demostrat i, ara ho faran a tota Gata, que l’interés personal, els egos, el silló i l’odi a unes sigles va per davant de tot, no cal mirar a les persones, no cal buscar consens per a Gata, han d’estar a la moda de dalt.

Com a candidata a l’alcaldia, amb la majoria de vots del municipi, vaig a passar a la història local com a la persona que ha guanyat dos vegades unes eleccions municipals i per odi, enveja i  sobèrbia partidista de la resta de candidats no he pogut governar i ser l’alcaldessa que les persones del nostre poble han escollit.

Podran furtar-me, com van a fer, l’alcaldia, però allò que cap pacte podrà endur-se mai per davant és el meravellós regal que Gata m’ha fet, amb l’estima de les persones, les seues paraules d’ànim i recolzament. Este regal ha vingut en forma de paraules i m’han fet sentir valorada, estimada i m’han demostrat que tinc la confiança del poble…. Estes mostres de les 1141  persones que han votat la meua candidatura, i de moltíssimes persones que no ens han votat però no estan d’acord amb les accions dels seus me les guarde com a un dels majors tresors.

Moltes gràcies per les mostres d’estima, gràcies pel regal que per dos vegades les urnes i la gent de Gata m’ha fet, ho guardaré sempre al meu cor.

Gràcies a totes i tots per estar ahí, per vosaltres mantindré la il.lusió fins a l’últim moment. Espere que els dies que resten fins a la investidura del dissabte ens facen reflexionar a tots i dóne la suficient valentia a cadascú per a fer valer els seus vots i als seus votants, permetent així que la llista més votada governe i jo siga l’Alcaldessa de Gata.

Perquè TOTS DECIDIM, TOTS SOM GATA!

Mayte Signes Caselles.


Artículo de opinión.

El día 26 de mayo dio un claro mandato en las urnas electorales de Gata, la candidatura que yo encabezo de los Populares Gata obtuvo la mayoría de votos de las personas de Gata.


El pueblo habló de nuevo, y esta vez lo hizo a favor de los Populares Gata y de mi persona, nos quieren en el gobierno y a mí como su Alcaldesa. Lo hicieron con más fuerza, nos hicieron ganar a todas las mesas electorales, aumentamos en votos y hemos subido un concejal.

 Considero que Gata ha hablado muy alto y fuerte, y sabe a quién apostaba para  la Alcaldía, a pesar de que faltó un poco de claridad, faltaron unos pocos votos para una mayoría absoluta.

 A lo largo de toda la campaña política he defendido, y seguiré defendiendo siempre, que Gata necesita, ahora más que nunca, un gobierno de concentración y de consenso de todas las fuerzas políticas con representación en el pleno, todos somos políticos valientes, con las miras puestas en el futuro de Gata y no en la inmediatez de decisiones.


Con esta firme decisión y creencia, estos días he convocado varias reuniones con objeto de poder llegar a un acuerdo de investidura y de gobierno estable para Gata.


La respuesta, por parte de Compromís, no se hizo esperar nada, NO. Las matemáticas se contradicen con la voluntad local, y ellos hacen valer las matemáticas del 4+3 y no lo que quiere la gente. Tenían claro que la Alcaldía iba a ser suya sí o sí.


El PSPV, aunque tomada la decisión casi de antemano por parte de algún miembro del grupo, como se reseñó a la prensa a dos días de las elecciones, se hacía esperar diciendo tenemos que escuchar, ese es el mandamiento del asamblea local.


A los dos grupos municipales se los ofreció hablar de proyectos, programas y después de dedicaciones, concejalías, órganos de gobierno… con objeto de conseguir un gobierno de TODOS y para TODOS.

A ninguno de ellos se los pedía nada a cambio, ni el apoyo a la investidura, tan sólo deben respetar y hacer valer sus votos y a sus concejales, deben votar cada uno a su candidato, respetando así el resultado electoral.


Los dos rechazaron de pleno el poder tener una segunda reunión donde sentar unas mínimas bases de negociación. Las matemáticas primero…. Y como ya hicieron hace cuatro años, a escondidas como niños tramando fechorías, se han reunido en varias ocasiones con objeto de dar forma en un gobierno excluyente, un gobierno donde la fuerza más votada en Gata no está y regalando, unos sus votos, a cambio de un pacto de estabilidad de gobierno…. Estabilidad que por otro lado ya han demostrado a lo largo de 4 años que ni Compromís ni PSPV saben mantener. Han hecho reuniones de reparto: han repartido sillones, sueldos, concejalías y posibles medallitas…


Me sabe mal que hayan excusado ante mí su decisión cuando ya era una cosa hecha y clara vendiendo pactos a nivel autonómico, vendiendo presiones externas a Gata o directrices de partido….

A mí ya me han demostrado y, ahora lo harán a toda Gata, que el interés personal, los egos, el sillón y el odio a unas siglas va por ante todo, no hay que mirar a las personas, no hay que buscar consenso para Gata, hay que estar a la moda de arriba.

 Como candidata a la alcaldía, con la mayoría de votos del municipio, voy a pasar a la historia local como la persona que ha ganado dos veces unas elecciones municipales y por odio, envidia y soberbia partidista del resto de candidatos no he podido gobernar y ser la alcaldesa que las personas de nuestro pueblo han votado y elegido.


Podrán robarme, como van a hacer, la alcaldía, pero lo que ningún pacto podrá llevarse nunca por delante es el maravilloso regalo que Gata me ha hecho, con el aprecio de las personas, sus palabras de ánimo y cariño. Este regalo ha venido en forma de palabras  me han hecho sentir valorada, querida…. y me han demostrado que tengo la confianza del pueblo…. Estas muestras de las 1141 personas que han votado mi candidatura, y de muchísimas personas que no nos han votado pero no están de acuerdo con las acciones de los suyos, me las guardo como uno de los mayores tesoros.


Muchas gracias por las muestras de aprecio, gracias por el regalo que por dos veces las urnas y la gente de Gata me ha hecho, lo guardaré siempre a mi corazón.


Gracias a todas y todos para estar ahí, por vosotros mantendré la ilusión hasta el último momento. Espero que los días que quedan hasta la investidura del sábado nos hagan reflexionar a todos y dé la suficiente valentía a cada uno para hacer valer sus votos y a sus votantes, permitiendo así que la lista más votada gobierne y yo sea la Alcaldesa de Gata.


Porque ¡TODOS SOMOS GATA Y TODOS DECIDIMOS!

Mayte Signes Caselles.

Scroll al inicio